Zahvala

 

FRANJEVAČKI SAMOSTAN SV. ILIJE I

ŽUPA SVETE MARIJE ANĐEOSKE SESVETSKA SOPNICA

Gvardijanu i župniku, Fra Zdravku Dadiću

i

Samostanskom i župnom vikaru, Fra Stipi Karajici

Poštovani i dragi naši fratri!

Obraćamo Vam se u ime članova udruge, predsjedništva i u svoje osobno ime  povodom završenog 24. izbornog sabora Udruge đaka Franjevačke klasične gimnazije Visoko, održanog 23. listopada 2021. godine, kojemu ste nam vi bili domaćini, u samostanu Sv. Ilije i župi Sv. Marije Anđeoske u Sesvetskoj Sopnici.

Stoga Vam se želimo zahvaliti i zahvaljujemo Vam na srdačnom dočeku i primitku, kojim ste nas ugostili i počastili. Vaš srdačan i iskreni doček dao nam je tako veliku opuštenost koja nam puno znači. Kako kao dobrodošlica tako i kao potpora u našem radu i cjelokupnom izvršenju naših planova. Takav Vaš stav i prihvaćanje daje nam zapravo misliti kako smo se vratili svojoj kući i da naš duh i život spada u duh i povijest fratara i naroda Bosne i Hercegovine . A to i jest jedan od glavnih ciljeva Udruge. Pronositi duh i kulturu Franjevačke klasične gimnazije u Visokom.

Vođeni tim istim duhom računamo i na daljnju vašu i našu suradnju i buduće susrete i sastanke. A do tada neka vas prati zagovor sv. Franje i Božji blagoslov.

Srdačan pozdrav uz mir i dobro!

Predsjedništvo Udruge đaka

Franjevačke klasične gimnazije – Visoko