Obavijest

ZAHVALA NA SUDJELOVANJU, AKTIVNOSTI I POTPORI ZA 22. SABOR„UĐFKG“

 

Poštovani članovi, simpatizeri i podupiratelji „UĐFKG“!

Prošla je evo još jedna godina dana. Organizirali smo i održali 22. Sabor Udruge đaka Franjevačke klasične gimnazije Visoko iz Zagreba. Povodom pripreme i organizacije Sabora mnogi su od vas članova i osobno sudjelovali, neki su nas u pripremi i održavanju pratili svojom moralnom podrškom, a neki i materijalnom pomoći. Vjerujem da ste svi dali i svoju pomoć u svojim molitvama za našu Udrugu i sve one ideje i projekte koje naša Udruga pronosi i čini. To je onaj duh Franjevačke klasične gimnazije iz Visokog.

Koristim priliku ovim putem, da u ime Predsjedništva Udruge i u svoje osobno ime, svima vama zahvalim na svakom vašem angažmanu u radu naše „UĐFKG“ i pomoći u pripremi ovoga 22. Sabora. Posebnu zahvalnost iskazujemo našim članovima privrednicima, koji svojim djelovanjem, financijskom podrškom (bez koje bi provedba planova, ideja i programa Udruge bila teško provediva) daju vjetar u leđa radu Udruge. Hvala i svim članovima za uplaćenu članarinu.

Zahvaljujem i našim domaćinima, hercegovačkim franjevcima u Dubravi – Zagreb, na čelu s gvardijanom, fra Svetozarom Kraljevićem, koji su nas otvorena i radosna srca primili.

Svima vama, ma gdje bili, i vašim obiteljima želim lijepe i ugodne godišnje odmore, da ih provedete u ljubavi i zajedništvu sa svojim obiteljima i prijateljima i da se svi odmorni i sretni vratite kućnim, obiteljskim i radnim obvezama.

Neka vas i nas sve skupa prati zagovor sv. Franje Asiškog i Božji blagoslov!

Pozdrav uz mir i dobro!

                                                                                                          Predsjedništvo „UĐFKG“